pátek 9. července 2021

CHALLENGE 06/2021... MÁME VÍTĚZE!

Takže všichni na výbornou! Nejen za úžasné příspěvky, ale i za ta skvělá slovní hodnocení a komentáře! Moc děkujeme! S vyznamenáním to mají za červen shodně Barbora T. a Petra M. v oboru přání. Specializaci layoutů tentokrát naprosto přesvědčivě ovládla premiantka Bára H. :).

Gratulujeme, užijte si výhru a jak pravil klasik (Šárka F.) - Díky, že nás inspirujete!

V červenci si dáme od "barev" trochu oddych - relaxovat budeme nad neutrální, nenápadnou, sofistikovanou a elegantní Warm Taupe. Jsem mimořádně zvědaví, jak se s tímto zadáním vypořádáte. Krásné letní dny!


Barbora T.



Petra M.


Bára H.



Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce srpnaHodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.

2 komentáře:

  1. Opravdu moc všem děkuji! Strašně mě to potěšilo... Mám pro vás příběh.... chcete? 🤣

    Tak za prvé.... Tahle barva se mi vůbec nelíbila 🤣 Cokoli připomínající oranžovou nebrat! Takže logicky jsem neměla ani žádný papír v požadovaném odstínů. To naštěstí zachránila Didi a její obchůdek, kde najdete prostě všechno ❤ Po nákupu papírů a flitrů se mi i ten požadovaný odstín už trochu začal líbit 😊
    Zmrzlinu už jsem si chtěla vyzkoušet fakt dávno. Pár podobných mám uložených už několik let 😁 Jenže jsem děsná a nepoučitelně furt vše nechávám na poslední chvíli, takže i k tvoření jsem se dostala až dopoledne v den termínu odevzdání. Tvořit s tříletým synem, který neustále něco potřebuje, komentuje, nosí a vše chce TAKY je skutečná radost 🤣 Se zaťatými zuby a spoceným čelem byla zmrzlina v poledne hotová.... Chtělo by to pár cákanců tuší, říkám si... Ano, už určitě tušíte... černá hnusná mega čára byla na světě. No já byla na mrtvici! Takže, kdo byste stránku studoval opravdu pečlivě, najdete pod prvním "you amaze me" bílý proužek a ten zakrývá tu čáru... Takže takhle vznikal vítězný layout 🤣

    Jistě chápete, že v kontextu těchto všech okolností, mě výhra těší několikanásobně 😊❤
    Ještě jednou moc děkuji a mějte krásné léto!

    PS: kdo dočetl, písnite, máte u mě medaili za výdrž 😁😘❤

    OdpovědětVymazat
  2. Ano ano...chceme!!;). Miluju tyhle příběhy! Ze scrapbookové kouzelnice se tímto stala žena z masa a kostí:)) Zmrzka je fakt úžasná, nic hnusného ani pod bílým papírkem ani jinde nevidím.!

    OdpovědětVymazat