středa 14. července 2021

INSPIRACE... NAROZENINOVÁ

Dneska to bude taková rychlovka. Jedna ze stránek, kde padlo pár ozdob a výřezů  ze starých zásob. Kombinovala jsem napříč vším, co se hodilo, bez ohledu na kolekci či výrobce. Inspiraci jsem našla v jedné ze stránek od Steffi Ried

S narozeninovými stránkami mám trochu skluz, jsem teprve u sedmé oslavy. A to mě brzy čeká desátá. Strašně ten čas letí... Kompozice s textem uprostřed a fotkami a zdobením po okraji se mi moc líbila. Měla jsem toho na srdci hodně a v tomto případě je místa na výlevy dost. Jenže jak šel čas, emoce vyprchaly, mozek zapomněl a zůstalo u banalit jako kdo přišel, co bylo za dárky a jaká zábava:). Začnu si to zase psát, přísahám!:))


Všechny víme, že vyfotit cokoliv zlatého a lesklého tak, aby to nevypadalo hnědě je oříšek. Ještě se mi nepodařilo ho rozlousknout, tak si rosím představte zlatou a lesklou všude tam, kde mám hnědou. Děkuji :).


Ne, šití na stroji stále nedávám. Ale už asi vím proč. My na tom našem starém totiž nemáme ten pomalý režim! Jakmile sešlápnu pedálek, rozjede se jehla jak šílená a stává se neovladatelnou:). Ta krásná klubíčka na stránce tedy opět šila moje maminka:). 


A toto je již zmiňovaná inspirace od Steffi.



Těším se na příště!







2 komentáře: