pondělí 23. května 2022

INSPIRACE... VELKÉ FOTKY

Mám to svoje tvoření trochu ode zdi ke zdi. Jednou je přesně to pravé malilinká fotečka na stránce, na které použiju snad všechny techniky co znám a ještě mi to "zraje" na stole třeba několik měsíců. A pak přijde chvíle, kdy vyvolám fotky ve formátu 21x30 cm a  během hodiny mám hotových pět stránek. Prostě žádný pevný jízdní řád a žádný stereotyp. Ty velké fotky vám dnes ráda ukážu. Je to  taková ukázka jednoduchosti, rychlosti a dobrého pocitu z umístěného materiálu :).


Když jsem si u Didi v obchůdku brala tyhle pěnové samolepky od Simple Stories z kolekce Sunkissed,
kroutila hlavou, že prý jsou moc velké a co že s nimi jako budu dělat.   Netvrdím, že mi to už tehdy bylo jasné, ale ty barvy mi ladily s Šárčinými plavkami a to je už je důvod ke koupi. Takže prosím vás, ano opravdu zde presentuju fotku, na kterou jsem nalepila jednu velkou pěnovou samolepku a doplnila o pár puffy písmenek :). Písmenka jsou od Pink Fresh Studio, ale v černé barvě. A kdo přijde na to, proč je tam napsáno Sharka, vyhrává Bludišťáka. (Jak píše Terezka a mě ro vždycky pobaví).


Jestli jste někdy byli v Chorvatsku na známe pláži Zlatni rat, které říkáme familiérně Špice, tak ta má jednu stranu závětrnou a druhou návětrnou. A to jako fest. Na té návětrné samozřejmě fouká jako ďas a jsou vlny, co vás porazí. Bezva adrenalin. Tahle fotka je odtamtud a moc popisovat nepotřebuje. 


Pěnové samolepky z aršíku kolekce Sunkissed šly i sem a doplnila jsem je puffy samolepkami kolekce Sunny Days od Maggie Holmes.


Tahle fotografie patří mezi mé loňské neoblíbenější. Je sice rozmazaná, ale když ji vidím, šla bych balit. A taky si říkám, že bych tenhle čas nejraději zastavila. Že je Šárka ve věku, kdy jí ještě baví být se mnou vlastně kdekoliv a já ji vlastně kamkoliv můžu vzít. A jsem za to vděčná. 


Tentokrát umisťuji sedm kousků samolepek! 


Exkurze do letních radovánek u moře pokračuje Takešiho hradem. Tedy jmenuje se to jinak, ale zákeřné je to obdobně. Hodina a půl na téhle nafukovací opičí dráze vás dost fyzicky prověří. Některé části jsou obzvláště výživné a asi tři jsem upřímně nedala vůbec. Mládež dala všechno a dvakrát :).  Musím trochu posílit ruce... Takže: Lets's go!


Puffy samolepky Let's go jsou z aršíku Sunny Days od Maggie Holmes a pěnová srdíčka opět Sunkissed. Malinká srdíčka jsou puffy samolepky ze stejné kolekce od Simple Stories


Poslední fotka není od moře, ale z pečlivé přípravy na něj. Tu jsme rozhodně nepodcenily a v našem oblíbeném kaolínovém lomu poctivě trénovaly. Na fotku jsem nalepila i papírové proužky s textem, takže to považuji za plnohodnotnou stránku. Když na to tak koukám s odstupem, puffy srdíčka ještě obtáhnu tenkou černou fixou a kompozice bude vyvážená. 


Mezi pěnové giganty se nakonec se "vetřela" ještě jedna kolekce, a to Cute Girl od Crate Paper se svým pěnovým nápisem BEST. Absolutní barevná souhra


Věřím, že jsem vám alespoň trochu zadrkala na letní prázdninovou strunu. Ať se máte na co těšit a já se těším na příště zase tady na blogu.



2 komentáře: