pondělí 2. května 2022

CHALLENGE 04/2022... HLASOVÁNÍ

S lehkostí vám předkládáme k hlasování a komentářům vaše peříčková díla. Nic lechtivého nečekejte, je to stále o scrapbooku, témata hodně  ptačí, velikonoční a snová. Nebylo to téma lehké, použít reálné peří tak, aby to dávalo smysl se vám ale většinou moc pěkně povedlo. Děkujeme za příspěvky a pusťte se do hlasování

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!


Uzávěrka hlasování je v pátek 6. května o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.


PŘÁNÍČKA:

Ilona K.

Jana Č.

Marie M.

Markéta P.

Pavla H.

Radka K.

Soňa D.

Šárka N.


LAYOUTY:

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Pavla H.

Šárka F.

Vendy V.


9 komentářů:

  1. Přání:Radka K. super nápad s baletkou LO: těžké rozhodování mezi Ilona K. a Jana Č.,ale nakonec jsem se rozhodla pro Janu Č.

    OdpovědětVymazat
  2. Prianie Radka K. A za Layout: Ilona K. Super nápad s lapacom snov

    OdpovědětVymazat
  3. Můj hlas má: Soňa D.(přání) a Míša B. (LO)

    OdpovědětVymazat
  4. Přání Soňa D krásné prostě
    Layout Jana Č. Ty ocásky jsou super

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, přání Markéta P. a layout Lucie M. - zdraví Vendy V.

    OdpovědětVymazat
  6. Přání Radka K a LO Ilona K. Hlasuje Jana Č

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, můj hlas má přírodní přání Markéty P. Ve stránkách se nedokážu rozhodnout, Ilona K. nebo Jana Č. Obě se mi líbí originálním nápadem i zpracováním, detaily, i náladou, přitom každé je tak jiné... asi si budu muset hodit korunou :) Tak... padla Ilona.. :)

    OdpovědětVymazat