pondělí 2. listopadu 2015

INSPIRACE... PODZIMNÍ SVATEBNÍ PŘÁNÍ

Některé nevěsty rády svatbu v létě, některé si počkají až na podzim. A já se jim nedivím. Hra s barvami, kterou příroda v září a v říjnu rozehraje, je neopakovatelná. Ženich se nepotí v obleku, nevěsta si nespálí záda, a pokud svatebčany nespláchne déšť, je podzimní svatba parádní. Stejně tak jako podzimní svatební blahopřání, které jsem měla možnost na jednu takovou příležitost vytvořit.


Obě přáníčka jsou na bílém čtvercovém podkladu. Jako nejspodnější vrstvu jsem použila papír z kolekce Sweather Weather od Simple Stories. Dále jednobarevný ton karton - oranžový a bordo. A přišité vellum je už taková moje poznávací značka pro tenhle přáníčkovací rok.


Co dál miluju? To je krajka. I když zrovna netvořím ve vintage stylu, vždycky jí mám po ruce a když to jde, použiju ji. A protože je samolepicí, pracuje se mi s ní obzvlášť dobře. Doma mám krajky různých barev, ale pro podzimní přáníčka v přírodních barvách jsem použila bílou a béžovou.


Co mi doslova učarovalo a co je krásně vidět na další fotce, je motiv dřeva naembossovaný pomocí embossovací kapsy na hnědé čtvrtce. Na přírodní přáníčka bezkonkurenční, stejně jako na přáníčka s lesními zvířátky - sovičky, ježci i lištičky, ti všichni budou na tomhle pozadí jako doma.


Když se ale řekne podzim, to první, co asi každého napadne, je barevné listí. Já jsem původně na přáníčka chtěla použít opravdové, ale zjistila jsem, že suché listí opravdu není dobrý nápad, pokud má přáníčko nějakou chvíli vydržet. A tak jsem zainvestovala do vyřezávací šablony na Big Shot. Listy jsem obarvila různými odstíny distress inkoustů (Wild Honey, Vintage Photo, Aged Mahogany, Spiced Marmalade...) pomocí aplikační houbičky.


Nakonec jsem na Big Shotu vyřízla i srdíčka, která jsem zdobila stuhou, chipboardovým nápisem, flitry nebo znakem "&" vyříznutým ze zlaté fólie. Na přání gratulantů jsem přidala růžičky a flitry. Druhé přáníčko jsem nechala spíše přírodní, zemitější.

Krásné podzimní tvoření i Vám!

Žádné komentáře:

Okomentovat