pondělí 16. listopadu 2015

ZAUJALO NÁS... ÚLOVKY Z PINTERESTU

Dnes budeme odměňovat. O víkendu jsem měla čas prohlédnout si po delší době naši pinterestovou nástěnku "Inspirováno Pretty Papers" a musím říct, že naše ženy jsou prostě nejlepší. Tolik krásy na jednom místě :-)

Nástěnka slouží ke sdílení vašich projektů inspirovaných návody na našem blogu nebo vyrobených z materiálů zakoupených v našem e-shopu www.prettypapers.cz. Pokud chcete na nástěnku přidat fotku, je potřeba nás kontaktovat a požádat o pozvánku. Buď přímo zprávou na Pinterestu, nebo emailem na info@prettypapers.cz. Z nahraných pinů čas od času vybereme ty nej a odměníme je poukazem na nákup u Pretty Papers.
 

Protože se blíží Vánoce, i naše nástěnka začíná mít vánoční nádech. Bez povšimnutí nemohu nechat tato vánoční přání od Aničky S. Timíkova baňka se spolu s  Hero Arts věnečkem stala hitem libereckého kurzu :-)

Tim Holtz Blueprints a Christmas Wishes od First Editon - variant kolik si jen vymyslím....:):

Dalším přáníčkem, které mě okouzlilo na první pohled, je zasněžená Hero Arts ulička od Šárky P. Myslím, že toto razítko letos taky opráším :-)

Winter village razítko od Pretty Papers:  

A v neposlední řadě mě oslovilo přání od Veroniky S., která využila dáreček přiložený k nákupu. "Pan Perníček" letos bude doprovázet mňamkové perníčkové dárky.
 
Razítková abeceda a otisk pana Perníčka od Pretty papers:  

Milé dámy, moc vám tímto děkuji za vaši snahu a čas strávený "pinováním" a emailem posílám slevový kód v hodnotě 100 Kč pro nákup na www.prettypapers.cz. Zároveň se moc těším na další a další fotky a příště tu bude třeba zrovna právě "ten váš" projekt :-)

2 komentáře:

  1. To je nádhera. Po dlouhé době mě napadlo, že bych mohla konečně taky zveřejnit na pinterestu nějaký můj výtvor a hned takové překvapení. Děkuji Didi (Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
  2. Super a gratuluju holkám! Nástěnka Pretty Papers na Pinterestu je skvělá a je tam spousta inspirace. A konkrétně mě vždycky nadchne, jak jeden projekt může vypadat pokaždé jinak!

    OdpovědětVymazat