středa 23. ledna 2019

CHALLENGE INŠPIRÁCIA... VIANOČNÉ FOTENIE

Aktuálnu challenge s témou "Obrazárna" máme v plnom prúde, ale ešte nám pár dní do ukončenia ostáva a preto som tu dneska s inšpiráciou na stránku. Po tom ako zverejnila Missy Whidden svoju "obrazovú" stránku (akoby vedela :)), som si opäť raz povedala, že niečo podobné chcem mať aj ja v albume. (Máte to aj vy tak??? Keď sa vám niečo páči, potrebujete si to tiež vyskúšať??) Tak som sa pustila do práce.


Na začiatok som začala s výrobou samotných obrazov/rámikov. Netreba sa báť toho, ak nemáte doma použiteľný papier príp. výseky. Stačí vám biela štvrťka, pravítko a čierna fixka a rámiky si viete vytvoriť sami. Môžete si ich skrátka prispôsobiť podľa toho čo sa vám hodí.


Ja som si zvolila rôzne formáty aj veľkosti. Vystrihla som si ich a pomocou skalpela som vyrezala otvory, do ktorých som umiestnila/podlepila fotky a farebné papiere.


Zvyšok už bol celkom jednoduchý. Stačilo z rámikov vytvoriť obrazy doplnením rôznych ozdôb. Keďže som sa rozhodla spracovať fotky z vianočného fotenia, použila som opäť kolekciu Holiday Vibes od Pinkfresh Studio.


Tú ešte určite na mojich stránkach uvidíte. Aj keď táto kolekcia nemá typické vianočné farby, tak mne sa páči. Nakoniec ako väčšina kolekcií od Pinkfresh Studio.


Ani to tak "nebolelo" a hotová stránka bola na svete.


Snáď som vás aspoň trochu inšpirovala. A ak ste doteraz váhali, či sa challenge zúčastníte, tak som vám ukázala, že to nie je až také komplikované. Neváhajte a pošlite nám svoj výtvor, nakoniec výhra za celoročnú účasť je lákavá!

Teším sa na vaše príspevky.

14 komentářů:

  1. Nádherná, nádherná, nádhernááá!!! Jedná z Tvých nejlepších, myslím;). Rámečky jsou perfektní, lepší jak od profi designérů. A navrch ještě krásně vyfocené ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička diiiki moc. To fakt jedna z najlepších?? 😊 A tie rámiky pritom taka "blbost" že?? Nevim ci by mali profil designeri zo mňa radosť 😁😉

      Vymazat
  2. Ivka, je dokonalá! Missy sa može vieš čo ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásná je! ❤ Jsem zvědavá, jestli svůj challenge příspěvek vůbec stihnu 😁🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adel diiiki moc. Šup šup musíš stihnúť 😉👍 a poslať. Som zvedavá 😊

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jé to je pěknééé a veselé. To chcí také. Zkusím a snad stihnu🤔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri dakujeeem. Dúfam si stihla, teším sa co sa ti podarilo 😉😊

      Vymazat
  6. Nadherny layout, Ivka! Ty ramecky jsou nakazlive, zas bych si nejaky layout strihla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Jani. Tak pod toho layoutov nie je nikdy dosť :-) a zvlášť tých tvojich 😉

      Vymazat
  7. Ivi, úžasné.......jsi stále lepší a lepší.

    OdpovědětVymazat