středa 11. září 2019

CHALLENGE 08/2019... MÁME VÍTĚZE!

Krásné kartografické kousky se nám sešly - turistické, historické, plány měst, slepé mapy, globusy, a dokonce i mapa vlastnoručně malovaná! Vaše nápady jsou inspirující a nadšení nakažlivé. Moc děkujeme a nepolevujte!

Opět jste odhlasovaly shodu a máme tedy vítěze tři. Mezi přáníčky si vás nejvíce získali králíčci od Martiny S. - což naprosto chápeme a nejraději bychom jim poradili kam se vydat.  Layouty se nejvíce líbily hned dva - šipkovaná od Ajky S. a neposlušné tenisky Petry P..  Holt příběhy táhnou:).

Upřímně gratulujeme a všem ještě jednou díky za to, že jste výlet s mapou došly až do reálného konce!


A jak se vám daří zpracovávat úrodu ovoce a zeleniny?  


Martina S.


Ajka S.

Petra P.

Milé dámy, o svou výhru - poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlaste ve své objednávce nejpozději do konce července. Hodnota poukazu vám bude odečtena z celkové částky objednávky.

5 komentářů:

  1. Jee, moc děkuji, mám z toho obrovskou radost 😊. Zvlášť v tak obrovské konkurenci, kdy jsou stránky opravdu nádherné. A gratuluji i Péťe 👏🏻. Jen se ještě zeptám, slevu mohu uplatnit do konce září nebo října?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouváme se za šotka, který se nám do textu dostal. Do konce října, samozřejmě. Gratuluji!!;)

      Vymazat
  2. Martina Smolová13. září 2019 v 8:02

    Moc děkuji za hlasy! Králíčci budou mít určitě radost, až se vrátí z té cesty kolem světa. Slibuji, že jim v rámci výhry pořídím nějaké kamarády do party. ;) Ještě jednou moc děkuji a blahopřeji i Ajce a Péťe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, hlavně se teď určitě těší, že dostanou pořádně najíst po té dlouhé cestě 😁 Gratuluju a moc ti fandím 😘

      Vymazat
  3. Jé moc děkuju za hlasy, já jsem to hlasování úplně prošvihla 😅 gratuluji i holkám 🥰

    OdpovědětVymazat