neděle 25. října 2020

INŠPIRÁCIA...... HALLOWEENSKE STRÁNKY

Halloween je už za dverami, nie že by sme tento sviatok u nás doma nejak extra oslavovali. Ale kedže v mojich albumoch takéto stránky chýbajú tak  som si povedala, že je najvyšší čas to zmeniť. A ako to dopadlo? To Vám ukážem v dnešnom príspevku.


Pri mojich posledných nákupoch na e-shope ma zaujala kolekcia Echo Park I LOVE HALLOWEEN vybrala som si papiere 6x6 inch a samolepky. Čo ma napadlo, ale žiaľ už neskoro, že nemám doma žiadne veľké papiere v Halloweenskych farbách. Tak som si musela poradiť inak a podklad som si vytvorila sama.


Ako prvé som zobrala do rúk štetec a vodové farby a na biely podklad som spravila oranžové pruhy. Aj keď oranžová nepatrí zrovna medzi moje obľúbené farby, ale k Halloweenu sa mi nejak hodí. A aby jej nebolo zase veľa tak som ju kombinovala s čiernou


Ďalším krokom bolo vyšívanie, na stránke som chcela mať pavučinu. Pôvodný zámer bol vyšiť jednu veľkú, ale nakoniec sú na stránke 3 menšie. Zvyšok bol už celkom jednoduchý: pridala som fotky, vybrala som hodiace sa samolepky, doplnila čierne prskance a stránka bola hotová.


Nakoniec som celú stránku podlepila tmavým papierom aby pôsobila viac "temnejšie". Čo vravíte na moju prvú Halloweensku prvotinu? A ideme ďalej. Tvorenie ma bavilo a mala som chuť ešte na ďalšiu stránku.


Najväčší problém som mala s výberom fotiek. Nakoniec som si spomenula na staršie fotky, ktoré sme fotili cez aplikáciu Snapchat, kde sa menia a striedajú s daným obdobím rôzne filtre. A práve Halloween je super na rôzne strašidelné filtre. Kto by to bol povedal, že ma práve tieto fotky "zachránia" :-) 


Na tejto stránke som použila ďalšiu "obľúbenú" farbu a tou je fialová. Priznajte sa kto ju neznáša? Mne nejak nevadí. A v kombinácii s hráškovo zelenou a čiernou som bola spokojná. Farby som prispôsobovala vybranej kolekcii.  Veľký nápis SPOOKY som si vyrezala pomocou kovových šablón na big-shote. A zvyšok je rovnaký ako pri prvej stránke, hlavne samolepky a vystrihnuté motívy z papierov.


máte dosť? Ale ešte nekončíme :-)! Môj Halloweensky ošiaľ ešte pokračuje poslednou stránkou. Asi to bol môj denný rekord, vytvoriť 3 stránky za pár hodín.


Posledná stránka (na ktorej som mimochom ja :-) je kombináciou všetkých farieb z kolekcie a spotrebujete pri nej rôzne zvyšky papierov. Fotku som zvolila v tvare kruhu a podlepila ju kúskami papierov.


Po nalepení papierov som vytiahla šijací stroj a cik-cak ich sem tam čiernou niťou prešila. Zvyšné zdobenie je opäť zo samolepiek. Niekedy nie je toho treba naozaj veľa. Ja som si v podstate vystačila s jedným archom malých papierov a samolepkami. A vzikli z toho 3 stránky a ešte na minimálne 2 by zostalo


Tak a sme konečne na konci. Snáď ste to vydržali :-) a aspoň trochu som vás inšpirovala. Som zvedavá ktorá stránka sa vám páči najviac. Budem rada ak mi napíšete do komentára.

Ďakujem za váš čas, buďte zdraví a teším sa zase na budúce.

 



4 komentáře:

  1. Jedna hezčí než druhá! Koukám, že stejně jak umíš skvělé fleky, tak ti výborně jdou i tahy štětcem. To musím taky vyzkoušet. Taky se mi moc líbí ty tři malé pavučiny. Je to určitě lepší než jedna velká. Díky ňu ňu pavoučkům a ťu ťu kostlivečkovi u mě vítězí stránka první!:) Na té třetí Ti to ale fakt "sekne":).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko diiki moc. Tahy štetcom určite skús je to vždy taký menší adrenalín ako to nakoniec dopadne ale inak super. Fakt som si toto tvorenie uzila. A diiki za kompliment na tej tretej :-) :-)

      Vymazat
  2. Všechny stránky jsou krásné Ivi!!!

    OdpovědětVymazat