pondělí 30. listopadu 2020

CHALLENGE 11/2020... HLASOVÁNÍ

Jůůůůů a Wauuuu! To byla nejčastější citoslovce, která jsem vypouštěly během nahrávání a prohlížení vašich listopadových příspěvků. Vánoční přání s postavičkami byla trefa. Zvířátka všeho druhu, andílci, ale i holčička nebo spící rybář, to vše se do challenge vejde:). Ani zadání pro layouty jste se nezalekly a u některých máme pocit, že přesně na něco takového jste čekaly! Během roku jste nás překvapili mnohokrát, ale tentokrát bylo překvapení asi nejsilnější:). Pusťte se do hlasování, jsem zvědavé, jak toto rozhodnete! Dobře se rozmyslete, nespěchejte, ale čas máte pouze do čtvrtka do půlnoci. 

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve čtvrtek 3. prosince o půlnoci, výherce vyhlásíme v pátek 4. prosince. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže SCRAP MASTER 2020!

PŘÁNÍČKA:


Bea P.

Darina J.

Ilona K.

Jana Č.

Jája S.

Lenka Hradilová

Lenka Hyhlíková

Marie M.

Martina S.

Pavlína Š.

Petra M.

Petra V.

Radka K.

Romana D.


LAYOUTY:

Bea P.

Bára H.

Dana P.

Hanka S.

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Jája S.

Lenka Hyhlíková

Martina S.

Petra W.

Vendy V.

Veronika S.

Šárka F.

Peťa P.



24 komentářů:

  1. Ahoj, přáníčko Jana Č. a layout Hanka Č., zdraví Vendy V. 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Posílám hlas Marii M. za přání a Hance Č. za stránku!

    OdpovědětVymazat
  3. Přání Romana D. LO Bea P.

    OdpovědětVymazat
  4. No teda holky klobúk dole. Toľko krásnych výtvorov ja len ziram. No po dlhom zvažovani nakoniec dávam hlas za prianie Jaja S. A za Layout Peťa P.

    OdpovědětVymazat
  5. Pohladnicka jaja s a lejaut hanka č :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přáníčko Bea P. a LO Barča H. 🙂
    Hlasuje Denča V. 🙂

    OdpovědětVymazat
  7. To je nálož krásných výtvorů, musela jsem hoodně přemýšlet, kerým dát hlas...:))
    Hlasuji pro přání Bei P. a pro LO Šárky F.

    OdpovědětVymazat
  8. Přání Ilona K, LO Vendy V.
    Hlasuje Jana Č.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, děkuji, to je první hlas pro mě tady! 😊

      Vymazat
  9. Za mna Marie M.a Stranka Hanka Č. Hlasuje Bea P.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, u přáníček jako vždy po velkém vnitřním boji, protože jak je sama nedělám, přijdou mi úžasná všechna, výběr je tak rozmanitý nejen ve zpracování, ale i v tématech. Nakonec Hlasuju pro Beu P. I u stránek jsem měla tentorát dost adeptů, tak jsem se o tem pro nás nej poradila s dvouleťákem a ten vybral "Ježíška pod stromečkem" :) :). Takže hlas pro Hanku S.

    OdpovědětVymazat
  11. Přání Jana Č.
    Layout Hanka Č.

    OdpovědětVymazat
  12. Téda, tak já už se musím konečně rozhodnout,že?! 😁 Já když jsem si to poprvé projela, přáníčka i layouty, tak jsem si rikala, že ani tentokrát hlasovat nemůžu, že prostě fakt, ale fakt nevím... Ale zas by mě to mrzelo, a tak dávám hlas za přáníčko Radce K. za to úchvatné pozadí a Šárce F. za layout, který mě opravdu chytil za srdce. Krásné, holky!

    OdpovědětVymazat