pátek 30. dubna 2021

CHALLENGE 04/2021... HLASOVÁNÍ

Někdy si říkáme, jestli umíte být ještě lepší... A dubnová challenge nám zase ukázala, že ano. Připadá nám, že pomyslnou laťku kvality zdviháte stále výš a výš. Použitím tolika materiálů, krásným zpracováním a hromadou nápadů jste nás i v dubnu přinutily k obrovskému úsměvu! A moc díky za něj! Moc se nám líbí, jak jste si krásně přizpůsobili heslo "někdy...". Tolik variací na přáníčkách i na stránkách. Schválně si příspěvky projděte jednou jen se zaměřením na titulky a nadpisy. Co všechno se může někdy stát:). My samozřejmě favority máme, ale je jich tolik, že to rozhodnutí, kdo je v dubnu nejlepší, necháme zase na vás. 

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve pondělí 3. května o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže SCRAP MASTER 2021

PŘÁNÍČKA:

Bea P.


Ilona K.

Jana Č.

Jája S.

Lenka Hyhlíková

Marie M.

Martina S.

Petra M.

Petra V.

Radka K.

Romana D.


LAYOUTY:

Bára H.

Dana P.

Denisa V.

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Jája S.

Katarína O.

Lenka Hyhlíková

Lenka K.

Lucie M.

Markéta N.

Martina S.

Milena K.

Míša B.

Petra V.

Romana D.

Vendy V.

Zdeňka J.

Šárka F.


29 komentářů:

  1. Uff, tak toto bylo fakt těžké rozhodování a je mi upřímně líto, že nemůžu rozdat víc hlasů, protože jste všechny neskutečně šikovné... Svoje hlasy nakonec dávám Jáji S. a Barči H. ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s komentářem výše - ráda bych hlasovala pro vícero příspěvků... Každopádně jako milovnice piva musím (a hlavně chci) dát hlas za přání Radce K.
    Za LO nakonec Denise V.- při pohledu na tuto stránku mám chuť opět vyšívat! Navíc i ta fotka je kouzelná :-)
    Hlasuje Martina Smolová

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Marie M. přání a Markéta N. layout, zdraví Vendy

    OdpovědětVymazat
  4. Teda holky vy ste neskutočné. Nič Vás neodradí to mám radosť. Tak ťažké rozhodovanie ale nakoniec takto: prianie Petra V. A layout Denisa V.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera. Fakt těžké rozhodování.
    Přání Jája S, LO IlonaK
    Hlasuje Jana Č.

    OdpovědětVymazat
  6. Uf, je to čím dál těžší vybrat, ale nakonec tedy přání Jája S. a layout Denisa V., ta křížková výšivka na papíře mě naprosto dostala, ta je top. Dana P.

    OdpovědětVymazat
  7. Jája S. - přání a Lenka Hyhlíková - stránka

    OdpovědětVymazat
  8. A nevadí vám, že ten motýl od Jáji S., pro kterého tady houfně hlasujete, je téměř přesná kopie přání, které vyhrálo minulý měsíc? Jen s jiným nápisem? To je jako soutěžní příspěvek trochu zarážející. Stejně jako nechápu, proč jsou sem zařazeny příspěvky, které už na první pohled nesplňují OBĚ podmínky. Proč se pak my ostatní snažíme? Díky za vyjádření organizátorky, v tuto chvíli je pro mne soutěž špatně nastavená a nemám chuť pokračovat. Lenka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Zrovna se chystám hlasovat pro přání od Jája S. :-) (Koukala jsem, ne, nepřijde mi stejné. Jen prostě autorčin styl.)
      Já tomu Lenko vlastně rozumím. Hlavně vloni nebyly často splněné podmínky. A stejně dané projekty vyhrály. Byly líbivé. No, já se snažím dávat někdy i důvody, proč hlasuji jak hlasuji. Ale zatím mě to neodradilo.
      Body pro Vás, že máte odvahu napsat to, co si my některé myslíme.
      Ale mrzí mě tón a to, že to vzdáváte.
      Myslím, že by to mělo být na nás ostatních, hlasovat pro projekty, které splňují obě podmínky. Nechtěla bych být v kůži DT, který by měl říkat, který projekt pustí dál. To fakt ne. Je to o poctivosti nás, co tvoříme a nás, co hlasujeme.

      Vymazat
    3. Zdravím všechny a děkuji IloněK za reakci.
      Loni jsem se neúčastnila, tak nemohu posoudit, ale je škoda, že jste se neozvaly už loni, protože tím pádem by to mohlo být letos už vyjasněné.
      Pokud někdo pořádá soutěž otevřenou pro všechny, musí být pravidla jasná pro všechny.
      Jinak je mi to také líto, protože zadání je skvěle vymyšlené, vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé, není závislé ani na materiálních zásobách, čistě jen na fantazii každé z nás. Lenka K.

      Vymazat
    4. Ahoj, Leni, souhlasím že když už jsou nějaká pravidla, měla by se dodržovat... Já osobně to vnímám tak, že když není žádná forma diskvalifikace, což úplně chápu, tak by to mělo být čistě na nás, jak zahlasujeme... V přáničku od Jáji zase až takový problém nevidím. Splnila obě podmínky a když dva dělají totéž, není to totéž. Brala bych to jako takový lift. Doufám, že to teda nevzdáš a budeš tu s námi "čelendžovat" dále, opravdu by to byla škoda. Hezký zbytek prvomájového večera všem ❤️

      Vymazat
    5. Hezký večer, Leni. Ono je to vážně těžké... posuzovat, kdo přesně dodržel obě podmínky... Jako tuším, že kdyby někdo poslal fialovou stránku místo zelené, tak by to asi úplně neprošlo, ale dohadovat se kvůli nějakým drobným odchylkám? To určitě ne, vždyť to přece děláme všechny s láskou a hlavně pro zábavu a potěšení. Co se týče nedodržení tématu... Ono nikde není řečeno, že to dané "heslo" musí být na strance/přáníčku přímo napsané. Tak prostě ho tam třeba autorka vidí v tom obsahu, protože má ty své fotky spojené s určitým příběhem... A přesně proto přece máme v rukou ten trumf - tu možnost svého hlasu. Tak prostě když někde tu podmínku nevidím, pro projekt nehlasuju, hotovo. To že teda třeba ostatní tam splněnou podmínku vidí a projekt klidně i vyhraje, tak to tak prostě je, a připadá mi to naprosto fér. Ptala jste se, proč se teda my ostatní snažíme? Odpovím za sebe... snažím se, protože mě baví překonávat sama sebe, překračovat své komfortní zóny, zkoušet nové věci. Mým cílem vždy je, abych se za zpracovanou stránku nemusela stydět, abych sama před sebou obhájila, že jsem do toho dala maximum... Jestli dostanu nějaký hlas? Jestli vyhraju? To už je prostě taková nějaká třešnička na dortu, takový milý, ale vlastně ne úplně důležitý bonus.
      Leni, nenechte si znechutit takový krásný koníček, kterým scrap je, stejně jako tyhle krásně promyšlené challenge takové skvělé kvality... vždyť by to byla veliká škoda.
      Ať se vám krásně tvoří!
      Bára H.

      Vymazat
    6. Moc hezky napsané. Ano tvoříme pro radost. Moc se mi líbí i komentář Ilony K - je to o poctivosti. Všichni víme, jak je těžké to dané slovo na stránku nebo přání dostat. Je to určitě složitější a těžší (zvlášť u přání) umístit na projekt dané slovo, než zachovat barvu a dát tam "k narozeninám". Ale jak píše Ilona, řeším to stejně. Autorku, která si práci ulehčila, i když se mi její stránka moc líbí, prostě sama pro sebe vyřadím. Ale určitě je škoda to kvůli tomu zabalit. Jana Č.

      Vymazat
    7. Leni, věř mi nebo ne, ale to přáníčko je náhoda. Hlídala jsem si barvy a téma a zkontrolovat minulou vítězku mě nějak nenapadlo. Tvořím tu už pět let a proces je pořád stejný. V průběhu se mi to mění pod rukama podle toho, co mi třeba leží na stole a tak. Je mi líto, že to vypadá, jako že jsem okopírovala něčí práci :( To opravdu není můj styl. Tady do soutěže tvořím, protože ty výzvy jsou opravdu výzvy a baví mě to. A že někdy někomu nevyjdou obě podmínky? To se přeci může stát, já taky jednou nechytla tu správnou barvu, v průběhu to vypadalo, že bude přesná, ale po uschnutí z toho vyšlo něco jiného. Ale to neznamená, že jsem se nesnažila. A tak to mohou mít i ostatní. A někdy téma nemusí být patrné na první pohled, ale autorka ho tam zapracovala po svém...

      Vymazat
    8. Milá Lenko, omlouvám se, že reaguji až nyní. Víte co? Já stále přemýšlím, co Vám na té naší soutěži tak vadí :-) Není to tak dávno, co jste měla problém s tím, že soutěž není anonymní a uvádíme u fotek jména autorů. Nyní řešíme, zda někdo dostatečně zřetelně splňuje nebo nesplňuje podmínku. My bychom nerady fungovaly jako scrapbooková policie. O to tu přece vůbec nejde. Přiznám se, že se občas nad nějakým projektem zarazím a někdy i nakouknu, jaké že téma to vlastně bylo. Ale pak si řeknu "no a co?"... Vždyť je to hra. Nesoutěžíme o miliony, ale o ten pocit, že někdo něco dokázal a chce se pochlubit. A že to nedokázal perfektně? To přece nevadí! Já to pak vždycky hodím na ostatní :-))) A to nemyslím tak, že se zbavím odpovědnosti - ona to opravdu není kvantová fyzika a nikomu se nic nestane, když ten příspěvek postnu. Na světě jsou mnohem podstatnější věci! Jsem přesvědčená, že hlasující tohle ukočírují sami. Ještě se nestalo, že by vyhrál projekt, který by byl úplně mimo... 

      Vymazat
    9. Milé scrapženy, děkuji za všechny vaše komentáře. Jasně, tvoříme vždy pro radost, potěšení, z lásky atd. atd. Jasně, na světě jsou mnohem podstatnější věci. Jen jsem měla pocit, že mi jaksi uniká význam slova challenge. Výzva něco překonat a zapracovat - navíc takto lehké podmínky. To, že to tam autorka vnitřně cítí, ale vůbec to na stránce objektivně není, mi přijde úsměvné. Ale jsem ráda, že jste mi osvětlily, jak to tedy funguje, asi tomu ještě dám šanci, ačkoli jsem připravená na to, že už žádný hlas nikdy nedostanu za to, že jsem tady do diskuze hodila takový granát.
      Vzkaz pro Jáju S.: motýl je krásný i ve žluté
      Vzkaz pro všechny: bude motýl i pantone quetzal green? :-D
      Tak tvoření zdar!
      Lenka K.

      Vymazat
  9. Přání Jája S. - krásná kompozice v daných barvách a smysluplný text.
    Layout Denisa V. - krásné vyšívání a využití slova "někdy" dává smysl.

    Bylo opravdu těžké vybrat jen jeden projekt.

    OdpovědětVymazat
  10. Přání Jana Č. a layout Lenka K.
    Vtipné, nápadité a splňující obě podmínky👍🏻
    Hlasuje Lenka H.

    OdpovědětVymazat
  11. Přání Kája S. A layout Denisa V.

    OdpovědětVymazat
  12. Přáníčko: Bea - Pro mě láska na první pohled ❤ Layout: Denisa - naše vyšívací královna 😘 včelkám nejde odolat, navíc nesmírně obdivuju to krasopísmo a celkově se mi moc líbí kompozice.

    OdpovědětVymazat
  13. Přání Jája S., layout Denisa.V
    Hlasuje Míša B.

    OdpovědětVymazat
  14. V první řadě bych chtěla poděkovat Berušce za její komentář. Mám to stejně jako ona. Tvořím, protože mě to baví a ne abych sbírala body. ( I když i to potěší.) V dubnové Challenge jsem se zaměřila na barvu, a v zápalu boje zapomněla použít slovo "někdy", no stalo se. Nebylo to úmyslně.
    A k hlasování:
    Vtipné přáníčko Jany.Č a stránka Zdeňky.J, protože se mi celkově moc líbí a taky protože milujeme Jižní Moravu.

    OdpovědětVymazat
  15. Přání Jája S, layout Denisa V., hlasuje Petra M.

    OdpovědětVymazat