neděle 30. dubna 2017

CHALLENGE 04/2017... MÁME VÍTĚZE

Děkujeme všem, kteří poslali svoje přáníčko nebo layout do dubnové soutěže. Její rozuzlení jsme si pro vás přichystali na dnešek a mohlo by se jmenovat třeba  "Kdo umí, ten umí aneb kterak si Anička S. dvě poukázky vysloužila." Všem, kdo hlasovali, už je asi jasné, jak to dopadlo, a komu ne, pro toho máme oficiální výsledky. 

V kategorii přáníček i v kategorii layoutů jste vybrali:

Anička S.


Anička S.



Aničce S. moc gratulujeme! O svou výhru - 2 poukázky na nákup v hodnotě 200 Kč - se, Aničko, prosím přihlaste ve své další objednávce. Do poznámky napište kód Challenge 04/2017 a sleva Vám bude manuálně odečtena. Pravidla nové challenge najdete už ve středu 3.5.2017, na blogu Pretty Papers.

7 komentářů:

  1. Juuuu tak to se povedlo.Gratuluji. (Verca S.)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji Aničce, určitě si vítězství v obou kategoriích zasloužila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří mi dali svůj hlas. Děkuji! Dále bych chtěla poděkovat mamince a jejímu šicímu stroji se kterým se mě pokusila seznámit, sousedce Yvetě a její zrdcadlovce, kterou mi půjčila, abych mohla přijít konečně na to, že ideální světlo na focení layoutu je venku na chodníku. Dekuji dceři Šárce za to, že na mě vyjímečně na fotce nevyplazuje jazyk. Děkuji Paige za inspiraci na fringe eggs a opět "děkuji" Šárce za to, že máme krásný fringe ubrus. Děkuji Pretty Papers za krásné zadání a challenge vůbec. Děkuji Didi za to, že založila Pretty Papers.....:)

    OdpovědětVymazat