úterý 3. března 2015

Card Kit inspirace... On The Sunny Side

Nedávno som u Pretty Papers natrafila na úžasnú letnú kolekciu papierov a to by som samozrejme nebola ja, keby som ju hneď nezadovážila :) Viem, že vonku sa to na leto ešte ani nepodobá, ale pri tvorení z týchto papierov si istotne také malé súkromné leto spravíte už teraz.

Pre kolekciu My Mind´s Eye - ON THE SUNNY SIDE sú typické hravé motívy a teplé letné farby. Ideálne sa preto hodia na krémový základ. Milé motívy umožňujú širokú škálu využitia.. rozhodne nimi nepokazíte žiadnu oslavu narodenín, vyrobiť z nich môžete napríklad obálky na peňažné dary alebo scrapbookovú stránku.




K narodeninám sa hodí napríklad tento kvetinkový papier. Dekorácie v podobe kvetiniek som si vyrobila pomocou vysekávačky a dovnútra tekutými perlami spravila väčšiu perličku. Na jednotlivé drobné kvety som taktiež spravila malú perličku.. detaily musia byť :)

Ale potešiť môžete aj prianiami v takomto štýle.. 







Majte dnes krásny deň a príjemné tvorenie prajem!

Nakoukněte na blog také k Deny, kde na vás čeká ještě jedna báječná ochutnávka :-)

7 komentářů:

  1. Tak to je teda BOMBA! Úplně mě to zvedlo ze židle. Taková krásná přání - přesně šálek mojí kávy :) Deny moc díky!!! Beru si dovolenou, objednávám Card Kit ......:) Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička, ďakujem moc a rozhodne odporúčam.. kit je super a dá sa z neho spraviť neskutočne veľa krásnych prianí.. ja chystám ďalšie a budem rada, ak sa aj ty svojimi pochváliš! :)

      Vymazat
  2. Deny, to je zase porce inspirace! A máš pravdu, barvy jsou báječně pozitivně letní :o) Krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Deny, krásné, jako ostatně vždy! :-)

    OdpovědětVymazat