pondělí 30. března 2015

Inspirace... Velikonoční přání

Velikonoce jsou tady už za týden, a tak i já pomalu ale jistě finišuji se svým svátečním tvořením. To abych nedopadla jako loni, kdy jsem udělala hromadu přáníček, a pak se je na velikonoční pondělí marně snažila odeslat...


Pro tento rok jsem vynechala vajíčka a kuřátka a velikonoční přáníčka pojala spíš jako takovou barevnou jarní záležitost. Použila jsem klasický A5 základ a ačkoliv se na první pohled může zdát, že jsou si podobná jako vejce vejci (a už jsme u těch vajíček), každé z přáníček je trochu jiné. Však se můžete přesvědčit sami.



Miluji práci s distress inkousty, mám doma snad už všechny odstíny a těžko bych hledala přáníčko, na kterém bych je alespoň malinko nevyužila. Na embossovaném papíru vypadají skvěle, a tak se rozhodně nebojte a vyzkoušejte na vašich projektech různé barevné kombinace, tak jako já.



Na každém přáníčku najdete usazené tři motýlky, kteří mají vrchní vrstvu vytvořenou z pergamenového papíru a dozdobení jsou povětšinou tekutými perličkami nebo svorkou uprostřed. Největší žlutý motýlek, i když to z obrázku není úplně patrné, má pod pergamenovým papírem navíc perleťové zdobení, které jsem vytvořila pomocí dabberu. Fialový dostal zase pár kapek vytvořených barevným inkoustem ve spreji. 



Nápisy jsem umístila na bannery ve tvaru vlaječky a okraje jsem u každého přetřela odpovídajícím distress inkoustem. Poslední ozdůbkou na každém přáníčku je kytička nebo knoflíček s mašličkou.

Krásné a kreativní dny!

5 komentářů: